Fakültemiz öğrencileri, Üniversitemiz Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan ve  GAÜN Atatürk Kültür Sahnesinde gerçekleştirilen "Zat-ı Şiddet" adlı oyununa izleyici olarak katıldı.
8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla gerçekleştirilen tiyatro eserinde, toplum içerisinde farklı gerekçelerle dışlanan, ötekileştirilen ve “ikincil” statüde  değerlendirilen “Kadın”ın yaşadığı çeşitli zorluklar çerçevesinde Erkek-Kadın ilişkilerin doğası konu edildi.

Berat Tamkoç ve Ronahi Bulak’ın yönetmenliğini, Habib Kuş’un ise rejisini yaptığı tiyatro eseri, Mehmet Halil Işık, Seher Güzelkokar, Tahir Azad Çelik ve Mehmet Bozoğlu’nun olağan üstü performanslarına sahne oldu. Olağanüstü bir oyunculuğun yanı sıra ilginç ve çok katmanlı göndermelerle seyir zevkini coşturan bir reji, zaman zaman çoşkulu zaman zaman ise seyircide şaşırtıcı bir etki uyandıracak şekilde yazılmış gerçekçi kurgusuyla sergilenen eser, tüm seyirci ve öğrencilerinin yoğun beğeni ve alkışlarıyla sona erdi.