6 Şubat 2023 K.Maraş depremleri sonrası 2023-2024 güz yarıyılında Uzaktan Eğitime devam eden İslahiye İİBF öğrencileri, Gaziantep’teki müzelere gezi düzenlediler. Kamu Yönetimi ve İktisat Bölümlerinde seçmeli olarak işlenen Sanat Tarihi dersi kapsamında, ders sorumlusu Öğr. Gör. Yusuf YILDIZ koordinasyonunda Gaziantep ve çevre yerleşimlerde oturan öğrencilerin buluşmasıyla gerçekleşen etkinlikte, öğrencilerimiz Gaziantep Merkezde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Müzesi, Zeugma Mozaik Müzesi, Gaziantep 25 Aralık Panorama Müzesi, Hamam Müzesi, Peynir Müzesi ve Atatürk Müzesini gezerek görevlilerden bilgi aldılar. Tüm gün süren gezide öğrencilerimiz, bu tür etkinliklerin hem öğrencilerin kaynaşması hem de derslerle ilgili uygulama bilgisinin geliştirilmesine yardımcı olacağını belirttiler.