• 0342 862 13 00 - 01

İslahiye İİBF Edebiyat ve Sanat Topluluğu öğrencilerince organize edilen “Bankacılık’ta Kariyer” konulu konferans, 08.12.2021 Çarşamba günü Saat: 10:00’da İslahiye İİBF Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Denizbank Şube Müdürü Bilal Oktay YILDIRIM’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta; Türkiye’de Bankacılık sektörünün dünü ve bugünü, Bankacılık alanında istihdam alanları, Kamu ve Özel sektörde faaliyet gösteren bankaların çalışma koşulları başlıklı konulara değinildi.

İstihdam açısından Bankacılık alanının, değişen dünya şartları ve dijitalleşmenin getirdiği darboğaza rağmen hala popüler ve yoğun tercih edilen bir alan olduğunu vurgulayan YILDIRIM, öğrencilere, okul yıllarından itibaren kendilerini geliştirmelerini, özellikle sosyal alanlarda etkin roller üstlenmelerini, finans sektörü başta olmak üzere tüm alanlardaki istihdam açısından finansal güvenirliliklerini sağlamaları tavsiyelerinde bulundu.

İslahiye İİBF ve İslahiye MYO öğrenci ve akademisyenlerinin yoğun ilgi gösterdikleri Konferans, Konuşmacı Bilal Oktay YILDIRIM’a, İslahiye İİBF Dekanı Prof.Dr. Taner AKÇAÇI tarafından plaket verilmesiyle sona erdi.