• 0342 862 13 00 - 01

BÜTÜNLEMEYE GİRİLECEK DERSİN SEÇİLMESİ

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, Bütünleme Sınavına girmek isteyen öğrencilerimiz 28 Ocak 2021 tarihinde saat 23:59’a kadar (Hukuk Fakültesi 27 Ocak 2021 saat 23:59’a kadar) Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi üzerinden aşağıda belirtilen şekilde başvuru yapmaları gerekmektedir.

Belirtilen tarihte başvuru yapmayan öğrenciler Bütünleme Sınavına alınmayacaktır.

Bütünleme sınavına girilmek istenilen dersin seçimi

1. Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi üzerinden belirtilen tarihte Ders ve Dönem İşlemleri menüsünden Bütünleme Kayıt Seçilerek dönemde aldığı dersleri sağ tarafta Bütünleme Kaydı İçin Seçilebilecek Dersler olarak otomatik olarak listelenecektir.
  2. Listelenen dersler arasından Bütünleme Sınavına girmek istediğiniz derslerin önündeki (+) işareti tıklanarak aşağıda yer alan Seçilen Dersler kısmına eklenmesini sağlamanız yeterli olacaktır.

Önemli uyarılar

1. Bütünleme sınavları 29 Ocak-01 Şubat 2021 tarihlerinde yapılacaktır. ( Hukuk Fakültesi bütünleme sınavları 28 Ocak-01 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır.)
  2. Başvuru yapmış olduğunuz derslerin bütünleme sınavına girmekten vazgeçmeniz durumunda başvuru için belirtilen tarihte seçtiğiniz dersin sol yanında bulunan kırmızı  butonuna tıklayarak bütünlemeye girilecek ders listesinden çıkarabilirsiniz.
  3. Not: Belirtilen Tarihlerde Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz Bütünleme Sınavı başvurusu yapmayacaktır.

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.

Duyuru metninin orijinali için tıklayınız: http://oidb.gantep.edu.tr/duyuru.php?id=77