• 0342 862 13 00 - 01

Değerli öğrencilerimiz,

 

Öncelikle belirtmek isteriz ki bulunulan durumun sizler için ne kadar zorlu bir süreç olduğunun farkındayız. Bir salgının yaratabileceği kaygılara ek olarak, daha önce belki de hiç aşina olmadığınız bir yöntemle derslerinizi yürütmek durumundasınız. Bu süreçte bize düşen görev sizlerin kaygılarını giderecek önlem ve uygulamaları hayata geçirmektir. Size düşen görev ise içinde bulunulan şartlar içerisinde bireysel gelişiminize devam etmek, gelecekte de yoğunluğu giderek artması beklenen uzaktan eğitim sistemlerine hızla entegre olabilmenizdir. Bu kapsamda 23 Mart 2020 tarihinden itibaren sizleri sorunsuz olarak uzaktan öğretime dâhil etmede;

 

  1. Ders programlarınız uzaktan öğretime göre yeniden düzenlenecektir.
  2. Hazırlanan ders programlarınız önümüzdeki hafta başından itibaren kayıtlı olduğunuz programların internet sayfalarından sizlere duyurulacaktır.
  3. Kullanıcı adı ve şifreniz otomatik olarak tanımlanacaktır. Kullanıcı adı ve şifre bilgileri konusunda sizlere bilgilendirme yapılacaktır.
  4. Bu şifrelerle uzemgiris.gantep.edu.tr adresimize giriş yaparak, almış olduğunuz bütün derslerle ilgili hocalarınızın yaptığı bilgilendirmelere ulaşabileceksiniz.
  5. İlgili adreste ders programınızda belirtilen saatlerde giriş yapabilmeniz için sanal sınıflar, canlı derse katılım için tanımlanmış olacaktır. Belirtilen saatlerde giriş yaptığınız takdirde, eş zamanlı olarak hocalarınıza sorularınızı yöneltebilecek, derse aktif olarak katılabileceksiniz. Daha sonra izlemek istediğinizde canlı ders videolarına ulaşabileceksiniz.
  6. Sisteme giriş, canlı derse katılım vb. konularda bilgi metinleri ve videolar uzem.gantep.edu.tr adresimizden ve sosyal paylaşım platformalarımız aracılığıyla sizlerle paylaşılacaktır.

Tüm bu süreçlerin aksaklığa mahal vermeden en etkili şekilde hayata geçirilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. En yakın zamanda daha detaylı duyurular ile sizlere gerekli yönlendirmelerde bulunulacaktır.  Büyük bir aile olduğumuzun bilinciyle bu zorlu süreçlerden daha da güçlenerek çıkacağımıza inanıyoruz.

 

http://uzem.gantep.edu.tr/duyuru.php?id=63